Κάνουμε την περιήγησή σας καλύτερη χρισιμοποιώντας cookies.

Ποιοι είμαστε

Τα στελέχη της εταιρείας μας εδώ και 30 και πλέον έτη δημιουργούν ειδικές κτηριακές κατασκευές, σε συνεργασία με τις εταιρείες Creative Home Engineering και Τσίγκας ΑΕΒΕ, η εταιρεία μας (http://www.new-start.eu/) σας παρέχει τις πιο καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την μοναδικότητα, την σωστή συναρμογή των υλικών καθώς και την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η εγκληματικότητα αυξάνεται συνεχώς στην Ελλάδα, φαινόμενα που εμπλέκουν βιασμούς, ομηρίες και άλλα ακραία φαινόμενα βίας συμπληρώνουν καθημερινά τον ήδη μεγάλο αριθμό κλοπών σε οικίες.  

Η λύση είναι μία, να μην βρουν ούτε εσάς ούτε τα αγαπημένα σας αντικείμενα, δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο στις αρχές ώστε να επέμβουν σώζοντας εσάς και την οικογένειά σας.Εμείς φυσικά είμαστε εδώ όχι μόνο για τις δύσκολες καταστάσεις, αλλά και για την απόκρυψη οποιουδήποτε ανοίγματος για αισθητικούς λόγους ή απλώς για λόγους προστασίας των παιδιών σας από επικίνδυνα αντικείμενα. Όποια πάντως και αν είναι η ανάγκη σας εμείς μπορούμε να σας βρούμε την λύση που χρειάζεστε, αυτή είναι η ειδικότητά μας!

Είμαστε η πρώτη εταιρεία που φέρνει στην Ελλάδα τέτοιες τεχνολογίες και τέτοιου είδους προϊόντα.

Τα προϊόντα της Creative Engineering είναι μοναδικά, υψηλής ποιότητας και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι τα καλύτερα στον χώρο των κρυφών πορτών και των δωματίων ασφαλείας παγκοσμίως. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στις περιγραφές των συνεργατών μας καθώς και να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση της Creative Home Engineering. Φυσικά, κατασκευάζουμε και εφάμιλης ποιότητας Ελληνικά προϊόντα.

Additional information